Цилиндрицити Меасуринг Инструмент, Цилиндрицал детецтион

1.Тхе прецизно кружне решетке увезена из Немачке 2.Тхе машина конфигурисана са различитим спецификацијама и дужине рубин сонди 3.тхе структура аеростатиц лежаја се користи на ротаримеасурмент платформи високе прецизности

Mahsulot detali

Као један од водећих произвођача Кине и добављача високе прецизности мерног инструмента цилиндрицити, цилиндричног детекцију, овде се чека за ваш контакт.

Апликација:
Леадси серија цилиндрицити машина мерног се углавном користе за мерење револвинг тела обратка чији вариоус површине су правилан или неправилан, континуирано или повремено, као што је њихова заобљеност, цилиндрицити, линеарност, тачност обртања, коаксијалност, равност, паралелност, вертикалност, површине таласање и ускоро. Осим тога, спектрална анализа, анализа талас висине, анализа схафтс'цурватуре и скок анализа опсег може да се спроведе на машини.
karakteristike:
1. Структура аеростатиц лежаја се користи на ротаримеасурмент платформи високе прецизности, која не може да направи главни вретена машине под утицајем хабања, тако да његов радни век ће бити продужен.
2. Што се тиче прикупљања података, прецизна кружне решетке увезена из фирме ХЕИДЕНХАИН у Немачкој, као и у вези са техником, реализује.
3. Машина је подешен са различитим спецификацијама и дужине рубин пробес.Фуртхерморе, посебне сонде и распоред утакмица може бити дизајниран у складу са потребама купаца.
4. Машина има моћну функцију анализе, као што је линеарност, цилиндрицити, равнину, паралелизам, коаксијалност, обртања, таласање и таласа висине аналисис.Ит могу да анализирају фреквенцијског спектра дела површине државе и на крају и талас амплитуда може бити у понуди.

So'rov