Bosh sahifa > Новости > Kontent

МЕТОД ВИБРАЦИЈЕ ТРЕТМАН ЦММ

Jul 26, 2016

Вибрација је један од главних фактора који ће утицати мерна машина прецизност и стабилност, да направим ЦММ да осигура довољно тачност, морате створити погодно окружење за мерење машина.


Ако ЦММ инсталација где су знатно под утицајем вибрација, трудимо се да усвоји начин лијечења фондација (цхамфер, изолације ров), али метода изолације је очигледно мањка (као што су ЦММ прецизност производа не може испунити, и која користи окружењу, ако корисник у поду очигледно не могу усвојити фондација шему), настанку ослабљено механизам је надокнадио о неадекватности фондација изолацију вибрација.


Нано прецизност аутономна дизајн за патент технологије--ЦММ ослабљено механизам. Једноставан и погодан инсталације. Стављање платформу за гуме на горњем и ниже ослабљено гумени блок Матрица, са два Уметање убаците у међусобно помоћу нагоре и надоле водич објаве да осигура локацију. Нити четири рупе на подлози две матрице могу бити повезани са пригушења ЦММ или земљу. Квадрилатерала је опремљен Водич за стуб, што може ефикасно да спречи рушењу или одмотавања због једностраног сила пригушења уређаја.