Bosh sahifa > Новости > Kontent

УПОТРЕБА ЦАД У КООРДИНАТА МЕРНА МАШИНА

Jul 29, 2016

bridge cmm

Координата апарат је био у широкој употреби у калуп, ваздухопловства и аутомобил прерађивачке индустрије. Примена ЦАД у координатом апарат користи софтвер развијен од стране рачунара да изврши тест напредне мерења.

Координата апарат је био у широкој употреби у калуп, ваздухопловства и аутомобил прерађивачке индустрије. Примена ЦАД координата мене и тестирање методологије је мерење ЦАД модел у софтвер у недостатку стварне артефакте. Знатно смањује за откривање бине за операцију стварни тест објекта, и могу само не побољша ефикасност откривања, спаси теста ресурсе, али смањен рад интензитет.

coordinate measuring machine cmm

ЦАД користи у обрнути инжењеринг излаза. Обрнути инжењеринг је процес издати цртеже или релевантне податке према послу-комад, у поређењу са традиционалним процесом у њих рад-комад према цртеже или релевантне податке. У обрнути инжењеринг, прво изнад је да користите три координата мерна машина за прецизно мерење облике од узорака, онда ЦАД функције користите да се бави измерених податке и потом произведу један или неколико ЦАД формат датотека са подацима.

measuring system

Нано прецизности конфигурацију ЦММ има јаку функцију ЦАД софтвера који увози ЦАД модел да се Мери, и то можете да радите у режиму рада ван мреже да бисте отворили софтвер само-образовање функција, систем аутоматски генерише програм мерења, може бити симулирана мерења, сазнај операција грешке у процесу мерења путању и прикупљање бодова, као и да измените програм. Стварни меру можете умањити могуће проблеме и могу да гарантујем Максимална сигурност у процесу меру.


Три координирати мерна машина као неку врсту заједничке мерних машина, будући да има висока тачност мерења мерења и ефикасност и згодно операција. То је потпуно јасно онлине мерења. И увођење ЦАД функције, донеће три координата мерна машина веће користи простор.


E-mail:2972853095@qq.com