Bosh sahifa > Новости > Kontent

Разлози зашто пријема робе заглави на бразилском Цустом (ИИ)

Jan 12, 2017

3. КАРТА

Министерио Да Земеделие, ПЕЦУАРИА Е Абастецименто, који је Португуесефор Министарство пољопривреде, сточарства и снабдевање, мапа, је регулисање агенција одговорна за надзор увоза робе животињског и биљног порекла. Као што је случај за здравствене производе и козметике увоз, увоз такве робе подлеже увозних дозвола који је потребан да јасно робу у бразилским царини.

Компанија увоза робе животињског и биљног порекла мора да буде регистрован код МАПА. Да би се регистровали потребно је да се представи следећу документацију ФСИ, Федералне инспекције:

• Копију Статута

• Копија ЦНПЈ Цард

• Регистрација предузећа Облик

• Увозник декларација о повољних услова за складиштење производа

Такође је одговорност ФСИ агената за надзор да ли је увоз робе животињског и биљног порекла били легални. Ови агенти обратити посебну пажњу на то да ли су поштована-санитарних услова, јер би могло угрозити бразилског секторе који се баве животињама и поврћем.

Такође, предмет МАПА инспекције је паковање или палете који су дошли са робом. Приликом транспорта робе у дрвеним кутијама за пример, Фумигација сертификат или сертификат за термичку обраду ће бити потребан.

4. ИНМЕТРО

ИНМЕТРО захтева да неки производи, који се могу наћи у овом чланку, бити оверени како би се комерцијализован у Бразилу, а исти прописи намећу на увезену робу. У том случају, производ мора бити или сертификовани од стране:

• Страни регулаторна агенција која је призната од стране ИНМЕТРО

• ИНМЕТРО, по доласку у Бразилу

За све производе који подлежу обавезном потврда од ИНМЕТРО, посебна дозвола је потребна како би их увезе. За све ове предмете у Уредбе број 354 од ИНМЕТРО, А Изјава Либерацао за ИМПОРТАЦАО де-Производи, португалски за Декларације о пуштање за увоз производа, треба да се тражи од ИНМЕТРО.

5. порески инспектор бразилског Федералног прихода

Рецеита Савезни до Брасил, који је бразилски Савезна прихода, одговоран је за спровођење царинских прописа. За ту сврху, Пореска ревизор бразилског Федералног прихода је такође дозвољено да надгледа увоз било које робе у Бразилу и на тај начин може да одузме робу, ако схвате да нешто није у реду са начином роба су се бавили, посебно у процес слетању, чак и ако докумената које је увозник су били у реду.


Напомена: У чланку репост из Реалогистицс

хттп://ввв.реалогистицс.цом/индек.хтмл