Bosh sahifa > Новости > Kontent

ЗА РАЗЛИКУ ЕБТWЕЕН ФУЛЛ-АУТО И ПОЛУАУТОМАТСКОМ ЦММ

Jul 22, 2016


Три ЦММ, у ствари, могу бити подељени у пун-аутоматски, полуаутоматски и ручно тип. Аутоматски је потпуно под контролом рачунара, док је приручник је потпуно под контролом вештачка. И полу-аутоматско је без потпуно аутоматско ротарy игла главу и контролу система, тако дуго као кад треба да се трансформише игла угао, те за трансформисање сонда угао ручно. Јавите се о разлици између полуаутоматска и аутоматска!


А . разлику у цени

Из перспективе купца, прва брига треба да ће разлику у цени, шеф сонда полуаутоматски ЦММ се разликује од од оне фулл-аутоматско. Приручник је јефтинији од аутоматика...

Б . мерење прецизност

У односу на цену, мерење прецизност је хартија од вредности које можете тестирати производ да ли квалификован, тако да већа прецизност може да доведе до бољи квалитет. Полу -аутоматски , због потребе за вештачке да прилагодите тест, можда имате неке грешке у процесу мерења. Пун -аутоматика је потпуно под контролом ПЦ, што значајно смањује грешке у људском руком. Тако релативно прецизности аутоматско ЦММ је већи него што је од полу-аутоматским ЦММ.

Ц . производи ефикасност

Корен предузеће је ефикасност осим квалитета. ЦММ је пун-аутоматски контролише рачунара у процесу мерења, који само треба инжењер постављен испред компјутера и стави у програму. Док је полуаутоматски ЦММ није, због утицаја ручно тест. Све што је потребно да ручно претвори сонда главу, тако полуаутоматски ЦММ има мање предности од оних пун аутоматик.

Представљамо разлику између горе наведених полуаутоматски и фулл-аутоматско ЦММ. Заправо могу да кажу да је који је бољи, јер је избор између пун-аутоматски и полу-аутоматски потпуно због стварне ситуације. Смо све проститутке.