Bosh sahifa > Новости > Kontent

"Произведено у Кини" у Рио на Олимпијаду

Aug 23, 2016

31 . олимпијски приредбе се слави 21тх августа у Рио де Јанеиро, Бразил. Имамо 70 медаље укупно и поносни смо све спортисте. Штавише, МАДЕ ИН Кина је такође проћима на овој Олимпијади. И сада, јави нам више детаља.

Направљено у браду-Метро

У новембру, 2015, специјално за Олимпијске игре свих 90 метрое допутовао у Рио.

Р &амп; Д и произвођача "Олимпијски Метро" је ЦРРЦ Цхангцхун железничке возила Цо., Лтд. Овај пут је планирао да носи 300000 људи сваки дан, који можете кратко време из града у област језгра Олимпијских игара у року од пола сата. Такође треба према локалним условима и саобраћај коло, које комбинују бразилски културне елементе. Р &амп; Д "Олимпијски Метро" ствара историју кинески сервис за Прекоморски Олимпијских игара.

Направљено у Кини--Аир-контејнер

Клима опрему на отварање церемоније локација које можете да држите 82000 људи--на стадиону Марацана су направљени у Кини.

Грее пружа ваздух-контејнер и сервис за Олимпијске објекте и друге за подршку пројектима, што такође значи да "Направљен у Кини" добијену преглед и одобрење друштвене одговорности и свеобухватног и ОЦОГ.

Направљено у Кини--безбедносна инспекција уређаја

Кинеска компанија, Нуцтецх Цо., Лтд и Дахуа технологија Цо., Лтд и сл, X-раy обезбеђивању скрининг опрему и видео надзор производа.

X -скенирање опрема, препознавање лица, технологију и сферна камера вам пружају сигурност за Олимпијске игре.

Направљено у Кини--комуникациони систем

Комуникациони систем Олимпијских игара, отварање и затварање церемоније, једрење игре и олимпијског села су све из Кине.

Кинески комуникација предузећа, Хyтера Цоммуницатионс Цо., Лтд, пружају дигиталне интерпхоне 1200 за извршни одбор, а такође је са независним интелектуалном својином XПТ побољшане виртуални кластер система.

Направљено у Кини--инжењеринг машине

Део инжењеринг машинерију највећи број и највеће скале Рио је олимпијског села је направљено у Кини.

Направљено у Кини--подударају са опремом

Јинлинг спортски Цо., Лтд. пружа одбојкашка утакмица опреме за Олимпијске игре Рио 2016.

Направљено у Кини--маскоте лутку

2,5 милиона Рио Олимпијске маскоте, Виниције и комеморативни значке лети из Кине у Рио.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com