Bosh sahifa > Решења > Kontent

Вибрација третман метод ЦММ Ии

Aug 05, 2016

У модерном производњом индустрији, три координате мерних машина више примењује се у процесу производње, што чини производ циљева и кључ квалитета постепено је промијењен из задњу инспекцију у производни процес контроле. Кроз информације повратне информације да правовремено подесите параметре процесне опреме да се осигура квалитета производа и производњи обради стабилност и побољша ефикасност производње.

renishaw probe head

Јер постоје још и више мерних машина апплицатед у Производни погон, вибрације постаје периодиина проблем. Док је корисницима у тесту обраде, ако вибрације тестирање података три координата апарата за ван опсега, то ће имати велики утицај на прецизност мерења. У овом тренутку морамо направити посебну базу.

Ако су подаци тест вибрација од три координата машина у оквиру опсега, у овом тренутку, локацији за инсталацију мерни инструмент мора да испуњава следеће услове:

1 . у свим правцима, градијент од темеља је обично испод 5 мм/м.

2 . земљи правац мора бити већа од збир максималну тежину мерних машина и максималну тежину мерења делова.

3 . инсталација области за мерење машина мора без површинске активности или фрактура

4 . тло за подршку поена и околне грубо поена мора очистити.

patent aibration cushion to reduce vibration

Такође можете да пружите ЦММ ослабљено механизам који је нам патент (Патент бр. је ЗЛ 2014 2 0532122.0). Ова практична нова технологија је ослабљено по гуме.

И може да ретарду вибрације и осигура тачност овог рачунара.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com