Bosh sahifa > Решења > Kontent

Коришћење и одржавање пнеуматске компоненте (и)

Mar 27, 2017

О Инсталација

1. Када инсталирате компоненте за обраду ваздуха, уверите се има довољно простора за одржавање.

2. Молим те, немој назив или инсталирате компоненте за обраду ваздуха, поклопац филтера за ваздух и магла филтера уља мора бити инсталиран вертикално надоле.

3. Поставите вентил правцем да повећа притисак. Када се заврши подешавање, притисните точкић руке надоле да се закључа вентил.

Б. Повезивање цев

1. Добијање

Пре него што повежете цеви, сечење распада, уље и прашину треба потпуно разнесена.

2. Виндинг метода заптивање траке

Када се ради нит везе, не остављај тхреад казне и заптивање траке комада у цеви. Током заптивање, 1.5 ~ 2 навој удаљеност није дозвољено бити затворене у за нити подручју.

Немојте користити заптивне масе и лепила који не могу да садрже компоненте смола система деформација акрила.

3. Немојте да мешате улаз и излаз воде цеви и ваздушном каналу.

4. Немојте да пнеуматских компоненти под дејством гравитације и савијања обртног момента.

ИМГ_4848_ 副本 .јпг

Ц довод ваздуха

1. О радног медијума

Компримовани ваздух се сматра као радни медијум. Ако корисници желе да користе друге течности, обратите се нашу компанију.

2. кондензоване воде је превише.

Када компримовани ваздух садржи много кондензоване воде, кондензована вода може изазвати кварове на пнеуматским покрета компоненте. Због тога, ваздух за косу и кондензата колектор ће бити инсталиран пре филтером за ваздух.

3. Болд управљање испуштање воде

Када корисник заборавља пражњења кондензовану воду у филтеру ваздуха, што ће потећи на водене стране, што је довело до неуспеха пнеуматске покрета компоненте.

Уколико корисник има потешкоћа у скраћеној управљања водним пражњења, користите филтер за ваздух који има функцију аутоматског дренаже.

Што се тиче ближим условима за квалитет ваздуха под притиском, молимо вас да компримовани систем за пречишћавање ваздуха наше компаније или се обратите Нано за потврду.

4. Ако сабијени ваздух садржи хемикалије, органски растварач уље, со, корозиван плин, итд могу проузроковати квар или оштећење пнеуматских компоненти.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом