Bosh sahifa > Решења > Kontent

Употреба ЦММ у аутомобилској производњи

Aug 10, 2016

У брзи развој индустријске производње окружење, Р &амп; Д и производња великог броја сложених машинских делова све потребно тестирање напредне технологије и инструмената, посебно у прецизност машине истраживања, нумеричке контроле алата за производњу, производња, ваздухопловства и у порасту електронске индустрије из рафинерије. Координатом мерних машина, као један од важан велики прецизан инструмент, био више и вреднији од стране истраживача и производњу због своје згодно да тродимензионални простор димензије мерну јединицу, која је потпуно јасно он-лине за откривање и аутоматско мерења.

У области производње аутомобила, квалитет мета модерном производњом индустрије је могућој држати сегмената производње у складу са захтевима за дизајн. Међутим , да би осигурали уједначеност процеса производње и дизајн, мора да је за контролу процеса производње. Најефектнији начин за контролу процеса производње је да прецизно мере величине, после се информације о величини, анализа и повратних информација податке за процес производње, како би се континуирано побољшање квалитета производа. Производни процес – контрола је срж прецизно мерење величине комада. Три координата мерна машина је најефикаснији начин за прецизно мерење и Процењивање величине података. И то могу а не различите површинске мерне алатке, алатке за мерење авион, фиксни или прилагођени комбинација скуп инструмената и прецизности приручник мерење алатке. На тај начин знатно смањење времена потребног за извршење сложених возила инспекције. Три координата мерна машина може да обезбеди инспекције производа фабрике, машина за калибрацију, купац квалитета и других функција та истовремено пружајући величина података као што су услови за процес производње корисних информација за контролу процеса.

Изглед тело је интуитивног приказа дизајна возила и производња ниво. И високу прецизност тело је гарант за Прекрасан облик "," време чувања "и" квалитет аутомобила. Квалитет је игра одлучујућу улогу у такмичењу. Тако смо, можете користити високу прецизност висока ефикасност од три координата мерна машина да спроведе прецизност тестирање анализе, он-лине надзор и групном надгледање за производњу ауто индустрије.

Три координирати мерна машина, као нови, ефективна прецизност, мерни инструменти има веома истакнути предности. Сада , то је био у широкој употреби у производњи машина. То постаје универзални тестирање опреме у модерну индустријску инспекцију и контролу квалитета.


Молим вас обавестите ме ако има ли питања или савет

Е-маил : overseas@cmm-nano.com