Bosh sahifa > Решења > Kontent

Проблеми и развој тренд без контакта Мерење Метод

Oct 31, 2016

О Мерење у реалном времену . У области индустрије, важно је да се смање трошкови и побољша ефикасност и квалитет, тако да у реалном времену 3Д мерење поље је постао проблеми које треба решити. Реал-тиме мерење 3Д облик може да оствари приказ и 3Д координате мерење успешно, контролу производње и детекцију онлајн квалитета, а кључ је да оствари онлине обрачун велике брзине.

Б. За оне необојена со рефлектујућа површина и објекат облика се може директно мерена на површини. За оне са рефлектујуће површине могу изводити 3Д мерење облика , у овој области има хитну потребу, али готово да нема таква истраживања у овој области. Према тренутном технологијом мерења у мерењу са освртом на површини облика калупа површине, затражио да користе пластифициран на површини, то ће успорити брзину мерења и смањити прецизност мерења.

Ц. Да успостављање стандарда за евалуацију оптичких система за три мерења димензија. Важан део стандарда треба да буду укључени:

1. Сизе, храпавост и материјалних стандардне компоненте узорка;

2. Математички модел и грешака карактеристике;

3. Брзина Мерење и опсег;

4. Поновљивост и процес појављивање;

5. Калибрација процесс;

6. Поузданост процена.

Д Висока прецизност велики мерни опсег. Већина мерни систем ће ипак поставити тачност компромисно према мерном опсегу, што такође треба високу прецизност .

Е. Мерење система калибрацију и оптимизацију и дизајн сензора. Систем калибрације и оптимизација је кључ за побољшање прецизност мерења.

Ф Нагласите сценарија са задатком ограничења. Оптимална селекција за различите намене примене, успоставити циљ и задатак оријентисан мерни систем.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом