Bosh sahifa > Решења > Kontent

Ефекат притиска на курсу Аир ЦММ.

Sep 29, 2016

1 . притисак

Под нормалним радним притисцима, дебљину ваздушног простора између ваздуха лежајева и водич за раил исправкама, што може да осигура добру репеатабилитy одЦММ. Ако притисак довод ваздуха је колебљиво, кусур од унапред строже силе ваздух курсу у складу са тим довести до промена интер мембрана простора. Када простор на интер мембрана постаје врло мали, има одређене несугласице ваздух лежајева и водич за раил, што може довести до релативне трења између ваздуха лежајева и водич за раил када апарат ради. Чак и озбиљно то може узроковати огреботине на Водич за раил и инфлуент масине.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2 . ефекат салдо цилиндар

Салдо цилиндар се користи да избалансира З оси. Када З оса гравитација је једнака привлачна сила које ствара притисак ваздуха у цилиндар, З осе ће задржати баланс. Једном када цилиндар привлачна сила је мања од гравитације, цела баланс систем ће бити ван контроле. З оса као сонда главу ће Спусти се. То може оштетити сонду и З осе. Због тога је врло нужно да гарантује право притисак компримованог ваздуха за ЦММ.

 3D Measuring Machine

ИакоНаша компанијапредузела разне мере за контролу негативан резултат флуктуације компримовани ваздух притиска, како би се гарантовала које можете користити у ЦММ нормално, молим вас строго контролису притиска ЦММ.Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com