Bosh sahifa > Решења > Kontent

Начин за елиминисање грешака од ЦММ

Aug 26, 2016

Ових дана, три координата мерење мацхине(ЦММ) се користи више широко, али прецизност инструмент софтвер има дубоке ефекте на прецизности нам мерења. ЦММ као један од најчешћих софтвер за мерење, постоји много проблема у процесу вештачка операција, која води ка утицај на мерење прецизност. У потрази за ефикаснији начин да се смањи грешка је постао дневни императив за мерење индустрије. Шта је најбољи начин за елиминисање грешака од три координате, испод су неки савјети:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Пре свега, када тражимо начин да се смањи грешку од три координирати мерни инструмент, најбољи начин је да размотри модел или конфигурације производа Јагуару, у супротном можда звука ауспуха. Ако користимо ручну тип, сваки оператор у процесу користећи нека остане исту меру брзина поента, тако да га можете максимално смањити грешке узроковане вештачка послују.

Друго , ако користимо Аутоматска машина за мерење, у доба сваку меру, аутоматско мерење елемената са сталном брзином режиму, може знатно да смањи ефекат мерење сила на резултате мерења. Штавише, када бирате мерење елементе, ефективна дужина би требало дуго могућству посебно основни елемент. Ово могу да гарантујем ефекат мерења.

Све у свему, као и улогу три координата мерни инструмент значајнија у будућности, корисници могла суочити са много фактора који утичу на своју прецизност, тако да смо било би боље да поднесе метода за смањење ових грешака да бисте добили прецизније резултате мерења.


Молим вас обавестите ме ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com