Bosh sahifa > Решења > Kontent

Утицај на очитавање проузроковане ЦММ Динамиц Перформанце

Feb 16, 2017

01. динамичке перформансе баријера

Координира мерне машине (ЦММ) динамичке перформансе ограничава тачност велике брзине скенирања, омета велику брзину скенирања.

Мерење Скенирање се разликује од типа окидача , машина ће наследити инерције оптерећења у целом процесу мерења, динамички учинак је важнија од статичког учинка. Инерција оптерећења узрокује деформацију мерења машина структуру, и тешко је предвидети.

Традиционални систем скенирања задовољава прецизност скенирања смањењем брзине, то је метод компромис за динамичку баријеру перформанси.

02. Динамички Грешка

Скенирање може да произведе инерције силу, ако не измени инерције силе, може доћи до грешке мерења.

У мерење дискретним тачкама, слика инерционог силе није значајан, али када скенирање, утицај убрзања и резултат инерције оптерећења су евидентни. Са повећањем брзине, убрзања такође повећава. У ствари, убрзање повећава брже, у типичном криве за скенирање стазе, стопа промјене убрзања је квадрат стопе брзине промена.

Под условом малој брзини, утицај инерције силе може бити занемарљив. Они традиционални скенирање система без било каквог облика динамичке компензације могу да раде само у малом брзином региону. Ако се брзина повећава, он ће постати главни фактори који утичу на перформансе мерења. И већина ЦММ се користи у производном окружењу , време мерења је веома важно. Ако можете да брже заврши мерење, предност је врло очигледно.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом