Bosh sahifa > Решења > Kontent

Разлика између ЦММ и нормално мерења (ИИ)

Oct 17, 2016

Положај грешке повезан је са стварни износ фактора на промене елемената мере. Као мерило стварне делове такође има облик грешка, стога треба да симулира бенцхмарк елемената у конвенционалним мерну јединицу, која се обично користи на површину довољно облика.

Када користитетри координирати мерна машина, треба само да измерим неколико координата тачке на оном послу, а онда паралелне грешка може да се израчуна преко компјутера. Мерење прецизност зависи од прецизности ЦММ, то нема никакве везе с артефактима места, тако да то више близу стварне ситуације делова тестирана.

Површински мерење могу бити подељени у две врсте: један је теорија о на измерених површински облик је познат, онда процени стварне површине, у ствари, то је често захтева мерење закривљена површински профил грешке; Друга је теорија од површинског закривљени облик је непознато, према стварним измерених подацима, прикладно теорија површина. Конвенционалне методе се углавном користи за прва врста поступка.

Током процеса мерења помоћу ЦММ, смо само треба да поставите делове да се тестира на радни сто, тачно позиционирање и поравнавање, измерити неколико поена у режиму ручног мерења и поређење измерених резултата са теоретске контуре.

Конвенционалне методе за мерење има не само јадни репеатабилитy, него и ниска ефикасност за мерење. Три координата мерна машина је теже савладати него конвенционални мерни инструменти, али то да мерите геометрије величину и облик у исто време. У позицији грешку мерна, не морамо користити помоћни уређај за симулацију одредницу. Поред тога ЦММ је сависока тачност мерењаи мерење ефикасност, што је императив у производњи квалитетне тест.


Молим вас да ми јавите ако qуесрионс ли неки савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com