Bosh sahifa > Решења > Kontent

Развој мерења у будућности

Nov 28, 2016

Мерење је древна и развоју пословних, је развијено као и на социјални развој технологије производње и наука. У исто време показује и ниво модернизације земље мерење рада. Мерење рада је начин да побољшају економску корист од индустријских предузећа, и такође је гаранција за унапређивање производње и квалитета производа.

У економским активностима, више од 80% индустријске производње може бити схватила тек после мерну јединицу, мерење активности у индустријализованим земљама доприноси 4% ~ 6% да је Бруто национални производ (БНП), мерење је "Око" индустријске производње. У последњих 25 година, са појавом ласерски 3Д скенер и оптичке технологије, мерење технологија преузета брз развој. Као резултат тога, ово поље ће схватити даљег развоја нових функција у будућности, што ће побољшати капацитет, контролу квалитета и тестирања. Нови развој напори ће такође довести до промена од процеса производње.

Метрологија тестирања посао ће обићи из лабораторија за производњу радионице. Кључ од овај тастер схифт је Преносивост, једноставност и флексибилност опреме. Поред тога, мера бити спроведене у случају без људске интервенције, процеса производње моћи ће да се исправи наводи резултат аутоматског мерења.

Зато што јеМерна опремаје већи близу производне радионице, мора да има једноставности и лакоће користити, што може учинити произвођач тестира делове. Инспекција и контрола квалитета делове неће више бити паралелна процеса, то ће постати саставни део процеса производње. Мерење ће извести неколико пута у процесу производње, стога постоје неколико мјерења раније резервни делови састојати.

Сада , све више оператора треба извршити контролу квалитета и тестирање директно у радионици за производњу. Мерна опрема ће бити више интуитиван и лако се користе и разумију. Ниво знања операција и потребне профессионал ће такође одбити.

У будућности, људске интервенције ће бити замењени аутоматско мерног система. Јер у програмирање ће вероватно бити на ноћну мору групе контрола квалитета одмах, бит ће склонији да усвоји флексибилан и интуитиван софтвер и хардвер интеграције. На крају дана, то је само припросто, стога, робот може одвојене записе и настави програмирање путање.

Коначно , интелигентна мера ће бити потпуна супротност процеса производње. Заснован на аутоматизованмерење решење, процеса производње ће схватити аутоматског исправљања. У ствари, овај концепт је заједничка жеља за многе футуристс.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com