Bosh sahifa > Решења > Kontent

Развој 3Д димензионални мерење алатка за (И)

Oct 20, 2016

Са брз развој науке и технологије, многе области су све више је запросио захтеве за мерење величину и облик параметара радног комада. У овом тренутку, иако су људи успјешно развили многе врсте мерних метода и инструмената, сви они имају ограничење трошкова, мерење домет и прецизност итд., који цананд #39; т испуњава потребе развоја науке и технологије. У наставку су предности и мане 3Д мерење алат.

А . контакт мерења

а . ЦММ

Три димензионалне контакт мерна метода је развио из традиционалних сонде типа. Ових дана, натри координирати мерење мацхине(ЦММ)је успешан модел у развоју метода и главна употреба 3Д алата. Три координата мерна машина је не само неку врсту Мултифункцијски мерних инструмената, али нека врста високу прецизност, јака свеобухватне геометријске мерна опрема. То је на основу прецизност машине, прецизност инструмента дизајна, електронске технологије, компјутерске технологије, софтверска технологија и високе технологије.

Три координата мерна машина генерално се састоји од главне структуре, мерни систем, систем контроле,Сонда система, приказ уређаја, компјутера и опреме терминала, као што су штампачи и игру. Њихов однос је приказан испод.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com