Bosh sahifa > Решења > Kontent

Развијање склоности Инструмент и метар индустрије

Dec 15, 2016

У овом тренутку, индустрији инструмент и метар је брз развој у Кини. Са проширење и иновација изградње инфраструктуре, инжењеринг машине постаје токове опреме прерађивачке индустрије у великим размерама под гурање до нових урбанизацију, на захтев грађевинској индустрији механички инструмент це кукати. Међутим , заједно са повецањем грађевинске машине производе и повећање тежине изградње пројекта, инжењеринг машинерију тржишну конкурентност пооштрена у будућности. Стога, под снажном тржишном изазовима, градјевинске машине који могу задовољити тренутни услови за изградњу и ефикасан може бити призната за тржиште.

1 заштита животне средине

Недавно , еколошки проблем је био све озбиљнији. Истовремено , загађење грађевинској индустрији опрема машине је већа у Кини. Али Кина је wорлданд #39; с највеће градилиште, стога, инжењеринг машине је постао велики терет. Данас , на националне имплементације заштите животне средине да се ојачају, постоји огромна потражња механизације инжењеринг заштите животне средине.

2 . интелигенција

У грађевинарству машинерију, употреба интелигентног производње није технологија може само осигурати стабилност квалитета производа, побољшајте продуктивност рада, побољшање услова рада и интензитет рада радника, такође може да убрза модернизацију ентерприсе трансформације, отараси је хомогености конкуренције производа, побољшање производа бренд вредност. На путу до интелигентних производа, инжењеринг машинерију у лице окрутности ситуације на послу у Патмуј од домаћих тржишта конкуренцију и опстају у изазов нових технологија, која мора да има најбољи квалитет најнижи трошак, најбоља услуга за постизање циља од интелигентна. Због тога, на путу интелигентна грађевинских машина, мора да постоји процес непрекидне истраживања и иновације, и инжењеринг машинерију и интелигентна тренд је оцигледно.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com