Bosh sahifa > Решења > Kontent

Мерење грешке од ЦММ (И)

Dec 29, 2016

У овом тренутку,Координирајте мерење мацхине(ЦММ)је широко користи у индустрији, то је нека врста Нумерицал мерна опрема са високом прецизношћу, високе ефикасности, то је гаранција квалитета алат за машинску обраду, калуп производње, аутомобилске производње, ваздухопловства и другим индустријама. Зато је важно да користите ЦММ у производњи.

1 . механичке грешке

ЦММ самом постоји грешке због делова машинска обрада, калибрирајући и других фактора. Обично према геометријске параметре грешке у свим степенима, поделите грешака у три позиције, 6 нормалност, 9 угао грешке и 3 правоугаони. Тотално 21 ставке параметар грешке.

2 . мерна метода грешке

ЦММ се користи за мјерење величине грешке делове и компоненте, облику и позицији грешке мерења, посебно има високу прецизност, висока ефикасност и велики мерни опсег у образац грешка мерења. И постоје многе врсте метода за мерење обрасца андамп; позиција грешака, ГБ1958-80андлт; Облик и положај толеранције тест регулатионсандгт; навели да постоје пет грешке откривања принципа: у поређењу са принципима идеалан елемента; принцип мерење координате; принцип мерење карактеристични параметри из пекаре. И овај чланак наводи више од 100 врста мерна метода. Ако не треба да користимо праву откривања принцип када мерење обрасца андамп; позиција грешака, то ће изазвати мерење грешке. Због тога, људи који се баве Телецоммуницатион у ЦММ морате да будете упознати са мјерном методом, посебно метод за откривање формандамп; грешке у позицији.

3 . људски фактор

Уобичајени разлог људски грешке: поена запис је узета под одређеним условима оптерећења. Људски је дошло је до грешке када ручно скупљање поена, мерење брзине сваке особе је различит, које доводе до људски фактор. Узрок људски фактор је да је тешко прикупити поене у том правцу када мерење елемената. Или како често кажемо да поента стварне мерења и теорија о косинус грешка мерна тренутку.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com