Bosh sahifa > Решења > Kontent

Мерење грешке од ЦММ (ИИ)

Jan 03, 2017

1 . за заштиту животне средине Температуре

Дужина мерење грешка Е и детекцију грешке Р је грешку у условима предвиђено је пре испоруке, који такође познат и као Основна грешка. Први корак од еколошких услова је собне температуре. Температура опште околине потребно је од 20 ° Ц ± 2 ° Ц. еколошке температура захтева не само ЦММ себе него и дела која ће бити тестирана бити стабилна. Због металних материјала утиче температура ће производити топлоте дна хладног скупи, па под различитим температурама, Дужина није исто.

2.Енвиронментал влаге

Влажност треба да буде контролисан у року од 35 ~ 65% најчешће, влажност утичу не само на мерење грешку, али такође ће озбиљно штете за делове електричне апарате ЦММ, итд. Инсталирајте за те у соби за ЦММ, и Споји га са окружењу због влаге. Ако и влага је премала, што је мање од 35%, то је потреба да се повећа и влага је незнатно већи од 35%.

3 . притисак

У која користи условима координата апарат, притисак мора достићи одређену вредност. Јер су сви ваздух курсу ЦММ гаса правац, низак притисак ће озбиљно утицати на мерење грешку. Неки корисници разумевање ово није довољно, на опште компресор станице ваздух довод ваздуха који сте добили од фабрике, која води ка ваздух је изузетно стабилан.

4.Електромагнетске

Електрична опрема електромагнетних утицаја од координатом мерних машина, јер Електромагнетско поље се доста променио, који ће направити координатом апарат производи насумична случајни грешке. Зато нема никакве трансформатора Ел. искра алатних машина, фреквенције отпора, лук за заваривање, ивица варилац, као што је јак Ел. поља, магнетног поља и остала опрема близу координатом мерних машина соба.

5 . вибрације

Ако постоји неки извор вибрација, то можете учинити ЦММ грешке, и ако је извор вибрација различитих, грешка разликује се. Стога, захтева да постоји машина нема вибрација, удара машина и друге опреме за јак извор.

6 . светло

Светло је такође питање температура амбијента, који лако игнорисан од стране људи, посебно без топлоте очување мере, Подешавање оперативног система wиндоwс, мерење собу изградио на углу два суседна зида. Под сунцем, то ће учинити температура различитих у компјутерској соби, што ће резултирати грешке на меру. Светло у соби донанд #39; т бити преблизу један део координатом апарат.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com