Bosh sahifa > Решења > Kontent

Увођење компримовани ваздух

Mar 06, 2017

Израда коришћење ваздушног притиска и протока ваздуха да настави све врсте рада се назива "пнеуматске технологија", а ваздух у компримовани стању се зове "компримовани ваздух".

Ваздух је сирови материјал компримованог ваздуха, стога, хемијске особине компримованог ваздуха је исти као ваздух. Као извор напајања, има функцију високе сигурности, чисту, итд Поред тога, капацитет складиштења компримовани ваздух је веома јака. Докле год заптивке за складиштење судова Па, енергија се може држати у контејнеру све време.

Компримовани ваздух има бројне предности као неку врсту моћи, тако да је у широкој употреби.

1 (2) .јпг

Функција компримовани ваздух

Јер је ваздух један од најчешћих компримованог медиј, компримовани ваздух је лако да се и не може да изазове загађење, тако да је компримовани ваздух се користи у разним областима и индустрије да остваре аутоматизације и да уштеде на трошковима радне снаге.

Дакле, због карактеристика високог притиска компримовани ваздух, могуће је да се примењује у индустрији координирају машину мерења. За ЦММ, компримовани ваздух има следећу апликацију:

1.Тхе компримовани ваздух може да обезбеди напајање за статичког типа притисак ваздуха лежаја (такође зове ваздуха лежаја. У наставку ћемо га звати ваздух лежај).

Већина ЦММ усвојити нула трења кретање ваздуха лежаја. Принцип је да се улазни високог притиска компримованог ваздуха од улаза у ваздух лежишта, онда је проток ваздуха кроз отвор на површини ваздушног лежаја. Стога, да ће бити ваздушни простор као одређене дебљине ваздушног филма између ваздуха лежаја и водич начин. Ваздух Филм може да кретање покретних делова за реализацију приближне нула трење. На овај начин, може да гарантује нормалан рад ЦММ. Стога, компримовани ваздух може да гарантује нормалан рад ЦММ.

2.Тхе компримовани могу да обезбеде енергију за равнотежу цилиндра.

Што се тиче машине координата мерење , З оса је у вертикалном правцу, тако да сила добијају тежини мора бити елиминисан другим компонентама. Због предности несметано кретање, поузданим позиционирање, једноставне структуре и лако подешавање, биланс цилиндар је тренутно први избор за билансу део свих машина за координацију мерних. Функција високог притиска компримовани ваздух је очигледна у билансу систему.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом