Bosh sahifa > Решења > Kontent

Како да контролишете цмм Тачност у реалном времену

Jan 19, 2017

Многи корисници нису јасно своју координира мерне машине (ЦММ) прецизност после употребе временски период. Како контролисати исправност цмм у реалном времену, овде препоручити неки начин интроспекције.

1. Користећи стандардне инспекције функције

Најбољи начин да се провери машина прецизност је са стандардним инспекције алат. Гаге блоцк, гауге ринг, сфера, висока прецизност англе скуаре итд По потреби промени температуре или више мерења прецизности, можемо користити горе стандардном алату да испита дужине, искреношћу, пречник и других параметара. Када је потребно, можемо носити на одговарајући исправци. То је веома корисно за оператера.

2. Коришћење стандардног радног-комад

Користећи стандардну радну комад за инспекцију тачност машина, али је релативно компликованији, то само може да спроведе у одређеном временском периоду. Лакши начин је много пута да се користи типичан радни-комад, завршити аутоматски програм за мерење, мерење за под калибрацију и машине. Затим израчунати према статистичким регуларности и забележи разумну вредност и опсег толеранције.

Ако не осећају поверење ове две методе, можете нас контактирати и ми ћемо понудити низ услуга са додатном вредношћу.

Мерење система упграде

Конфигурација најсавременији систем за контролу мерења у раној мерној машини купаца, чинећи цео мерни уређај за надоградњу на тренутни светском нивоу напредне технологије, побољшање ефикасности мерења за надоградњу, завршивши све врсте инспекције рада.

Тачност калибрација и корекција

Редовно спроводе калибрацију и корекцију машине за потрошача да је опрема увек одржава високу прецизност, високе ефикасности, како би се осигурала тачност резултата мерења.

merenje софтвер

Кроз ажурирања и побољшања функције софтвера да задовољи захтеве купаца у највећој могућој мери, и обезбеди низ специјализованог софтвера за избор, развити посебне мерне решења за наше клијенте.

Одржавање

Израда висок стандард решења редовно одржавање корисницима, обезбеди поуздан рад мерење машине, продужи век трајања мерног уређаја. У исто време да обезбеди довољно мерне машине резервних делова, направите мерне машине у коришћењу без бриге.

Техничку обуку

Према користећи карактеристике, давање стручне туториал обичај обуке, одговарајући на питања да те брзо схватити техничке вештине и побољшати ефикасност детекције.

Услуга на лицу места

Након продаје инжењери услуга ће обезбедити услугу на лицу места за купце у по први пут, што омогућава да заиста доживите близу квалитетне услуге Нано.

учвршћење

Нано може да обезбеди различите преносиви функционалну меч у једноставном мерном заната.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: оверсеас@цмм-нано.цом