Bosh sahifa > Решења > Kontent

Како обрисати рељетку владар ЦММ

Sep 02, 2016

Високу прецизност координата апарат је неопходна за рад у прашине затвореном окружењу, температура мора бити контролисана између 18 до 22 степена, ваздух влажности под контролом између 40% и 70%. Тако мерење окружење мора бити инсталиран са опремом погодне климе. Условно корисника можете одабрати да инсталирате фен за косу да се осигура квалитет ваздуха. Мадатри координате мерна машина у добро окружење, владар рељетку и даље треба одржавање на редовној бази. Ово можете да осигура тачност мерења и пролонгира роком трајања од три координате мерење инструмента.

Рељетку владар је прецизно мерење компонента, његово одржавање игра велику улогу у унапређивању мерење прецизност. Ударци су ноте како опрати рељетку владара:

Прво , Умочи у упијајући лопту дехидрирао алкохолом, узети упијајући лопта брисање са једне стране рељетку лењира на другу страну и затим га заменити чисте вате обрисати поново. Вате није могуће поново користити, а не сме обрисати и назад. Посебно обратите пажњу да то ради да не дирате главу читања у процесу брисала. Јер читања глава се користи за читање иритантан калибрацију сензора, његову локацију и удаљеност од рељетку прецизно коригују. Ако ове ствари су се промениле, то ће изазвати читање грешака које могу покренули систем, тако да обавезно пажњу на то; И немојте да вас бука од памука влакно штап свиње, Дакле, влакна адсорптион ће производити електростатиико утјецати на читање главу. Рељетку владар треба да често не исцрпе, квартал или пола за годину дана је у реду.

За Ренисхаw отвори рељетку владар, постоји нека врста заштитни филм на слој рељетку владар. Ако желите да је очистите, Умочи у фланнелетте са водом зоби или обрисати са анхидрозне етанол. Али квалитет анхидрозне етанол мора бити висок, која не сме да садржи метанол, јер је метанол корозије заштитни филм.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com