Bosh sahifa > Решења > Kontent

Осигура тачност координата апарат--гранит

Nov 03, 2016

Прецизна производња је један од најважнијих правцу развоја механичке производње, то је постала симбол за мерење нивоа високе технологије једне земље. Развој врхунске технологије и војној индустрији је зависна о откривању прецизност. Три координирати мерна машина као неку врсту средње ефикасанпрецизност , мерни инструменти, најчешће користи у производњи машина, инструмент производње, Електронска индустрија и индустрија аеродинамика и Националне одбране. Апликација од гранита у три координате мерење је потврдио већ неколико година. Не постоји никакав материјал који је бољи од гранита који може да задовољи захтеве мерења.

Карактеристике:

Пропорција : 3.07

Еластични модул: 128Гпа

Притисна снага: 262.2 Мпа

Флеxуре снага: 374.8 Мпа

Вода апсорпције: нормално 0,5 ~ 0,7%

Коефицијент линеарне експанзије: 55 ~ 73 × 10-6 ℃

Обале чврстоћу: 79.8(Амоунт то ХРЦ > 55)

Предности:

1 . добар стабилност. Након 100 000 година третман природног старења, унутрашња стрес имао елиминисан. Њену организацију је стабилна, који је скоро без деформације, прецизност може остати стабилна кроз дуго времена.

2 . једноставне обраде. Бусењем , полирање, лако је добити високу прецизност и површински грубост. То је осетљива на температуру. Коефицијент термичке проводљивости и коефицијент термалне експанзије коефицијент је мала, чак и у недостатку константаТемпература околинеможете одржавати прецизност. У прецизности опрему, дисторзију узроковано температура ће да утичу на прецизност. Али гранит није осетљив на температуру, температура је опуштен, стога можете да постигнете већу прецизност.

3 . лако одржавање. Под једним условом површине чисте, гранит има већи отпор, без деформација, па то неће утицати на прецизност.

4 . добре вибрације апсорпције. Вибрација је неповољне факторе мерна прецизност.

5 . Нон-диригент, дијамагнетска.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com