Bosh sahifa > Решења > Kontent

Нова генерација мерење иновација

Aug 18, 2016

Пет оси мерење технологија односи се на синхроно кретање три координате мерење мацхине(ЦММ) и сонду глава осе, чиме се знатно смањује Динамичка грешка под високим мерење брзине. Пет оси се примењује на сложене артефакте високе прецизности, висока ефикасност меру, посебно за авијацију, аеродинамика, војна индустрија и друга поља.

У методи традиционалне мерења, ЦММ обавља све неопходне покрет да бисте добили површински података. Инерцијални убрзање ће проузроковати девијацију структура машина, а затим мерење грешка настане.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Пет оси мерење технологија се користи заједно са Слободна ротација сонда, сонду можете да преместите на оси ротације два истовремено током процеса мерења. Што се пробити кроз традиционалне ограничења. Стога , ЦММ могу радити на најбољи начин, то јест, ЦММ можете да преместите у складу са смер у једној вектор сталном брзином. У односу на у ЦММ, сонда главу има мањом масом и боље динамичке перформансе и има бољу прилагодљивост. Па то је у стању да брзо праћење промена за геометрију радног комада, а није могућ увоз штетан динамичко грешке. Поред тога се такође може убрзати површински мерење брзину, скратите мерење циклус.

Пет оси мерење технологија не побољшања ефикасности мерења само скратите време производње највећег степена, који обезбеђују више свеобухватну процену квалитета да произвођачи.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com