Bosh sahifa > Решења > Kontent

Операција пре покретања у ЦММ

Sep 19, 2016

3Д мерење инструмент је врста прецизност апарат. Тако да своју прецизност је кључ, али прецизност не само одлуче саме машине попут оквира, сонда и тако даље, то такође одлучити на окружење и оперативне вјештине. Следи су неке напомене о операцији пре почетка на ЦММ.

Водич за раил обраде прецизности 3Д мерна машина је високо, а њена Удаљеност између ваздуха курсу је мала. Ако има прашине или других нечистоћа на Водич, то ће изазвати гас лежајева и водич за раил огреботина. Тако водич требао могуће очистити сваки пут кад пре покретања машину. Металне шинама требао могуће очистити са авијације бензин Обриши (120 или 180 # бензин) и гранита водич требао могуће очистити са анхидрозне алкохолом.

Запамти то, не могу да дам никакве масти гаса који се носе у процесу одржавања; Мерење машина, чак и ако не користити за дуго времена, такође треба да одржи влажност ефективна температура амбијента. Стога , предложити да изврши редовне клима уклањања влаге до оштећења на апарат под високих температура и високог влажној средини;

Ако три координирати мерних машина се не користи за дуго времена, то требало припремити пре почетка рада: контролу унутрашњу температуру и влагу (за 24 сата), у окружењу влага такође би требало редовно отварања кабинета "електрични контролу" да осигурају процесор је потпуно сува, као и да бисте избегли оштећење због влажно када изненада пуњење. Затим проверите залихе ваздуха, напајање струјом. Боље је да конфигуришете стабилизовали напона извора.

Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com