Bosh sahifa > Решења > Kontent

Координирајте мерна машина у ЦНЦ обрада

Aug 25, 2016

Са развојем прерађивачке индустрије, ЦНЦ машина има био у широкој употреби. Обрада компаније све имају сопствене ЦНЦ машина или нумеричку контролу обраде центар. Апликација за ЦНЦ машину да повећа капацитет прераде предузећа, што може учинити производна индустрија производи механичке производе врхунског квалитета, истовремено можете да смањите време производње, унапређивање економске предности предузећа.

percision measuring machine

Три координата мерна машина је врста мерна опрема у комбинацији оптички, механика, електронске и техника контроле рачунар са високом прецизношћу, висока ефикасност. ЦММ можете издати ефективне мерење први чланак инспекције и процеса производње сложен облик и прецизност делова. Стога он може да обезбеди најделотворнији и прецизне податке за инвентар алата и корекцију резање алат позицију одштете и програм за обраду.

Производна предузећа имају сопствене прецизност ЦНЦ обрада опреме у праву испасти производе врхунског квалитета. Висок квалитет производа и у основи су реализоване кроз производни процес, а не ослањајући се на задњу инспекцију. Квалитет мета модерном производњом индустрије је што се тиче могућих кееп сегмената производње у складу са захтевима за дизајн. Међутим , да би се одржао доследност у процесу производње и дизајна, мора контролисати процеса производње. Производни процес контроле је најефикаснији метод за прецизно мерење величине, након што се информације о величини, анализом на повратне информације могу контраст производног процеса, побољшање обраде технологије или производних процеса, како би се континуирано побољшање квалитета производа.

five axis auto probe head PH20

Три координате је један од најефикасније методе за прецизно мерење и евалуација величине, а можете уместо разне алатке за мерење. На тај начин знатно смањење алате потребне да доврши тестирање сложених производа и трошковима набавке, које заузврат има знатно смањи тестирања време.

ЦНЦ машинска обрада опреме могу да радим без ЦММ у производњи механичке производе. Примјену три координате можете да пружају поуздане податке за развој и производњу ЦНЦ производа, како би се осигурало Висока квалитета производа, и да играју важну улогу за побољшање економских предности ентерприсе.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com