Bosh sahifa > Решења > Kontent

ЦММ употреба у индустрији за испоруку

Sep 21, 2016

Последњих година, Кина #39; с бродоградње добијена без преседана развоја, наводи релевантне статистике то 2013 године Кина #39; 4,534 мртав терет бродоградње завршио с тона, нова наређења достигла је мртав терет 69.84 милиона тона. Од 2010 године као свет #39; с бродоградња, Кина је стално бр. 1 у 4 године на свету.

Брод прерађивачке индустрије је отелотворење земље #39; с производња ниво технологије. Морски дизел мотор је бродоградња језгра делова, њен развој вози у индустрији алата, посебно велики тешке машине алатке за развој и иновације и такође има строге захтеве заМерна опремада се навикне на ту меру у овим крајевима велике прецизности. Тип маринац дизел мотор делове и компоненте су углавном састављени од кутија делова, укључујући горњу и доњу камионетом кочиона, радилице, главе цилиндра, замајца љуске делове и тако даље. У односу на друге компоненте, има функције Увећано, више ставки за мерење и високу прецизност. ТакоВелики мост и велики Гантри прецизно мерење инструментаје идеално решење за кревет дизел мотор делове и компоненте, посебно меру од главног тела.

Главно тело као основ за дизел мотор, подржава цео дизел мотор. Све делове и помоћни систем који директно или индиректно фиксне на телу, које чине компактан и лако одржавање изглед. Стога , откривање главно тело је најкомпликованије мерења делове дизел мотора.

НАНО Гантри серијуТитан, уРезимемогу да упознам потражња велика мерна радног комада. Имамо напредну технологију, строге производне процесе да пружи тачне и ефикасан мерење решења за ваздухопловство, Националне одбране, аутомобилске производње, калуп, бродови, итд.


Молим вас да ми јавите ако qуеситионс ли неки савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com