Bosh sahifa > Решења > Kontent

Употреба ЦММ у авијацији Бладе

Aug 22, 2016

Индустрија мотора авиона је суштина производње и маркирање на националном нивоу науке и технологије. Блејд је"срце" компоненти мотора авиона, који је одлучио перформансе мотора, сигурност и живот. Због тога се квалитета откривање лопатице је сложеније и строга. Традиционални откривања метод је да користите посебне опреме за тестирање бладе, што доводи до ниско откривање ефикасност и јадни прецизност. Последњих година, са популарност три координата мерна машина, најчешће коришћен метод је да користите контакт ЦММ за мерење на поврсини Блејд методом дводимензионални скенирања за тестирање.

REVO probe in blade measuring

Три координата мерна машина је у широкој употреби у мерење механички делови димензије и положај толеранција. Слијепих преузимање података кроз сонду активирања или скенирања на оном послу, а онда кроз обрачун софтвера за синтезу елемент да се Мери и да се резултати. То могу да измерим објекат дигитализацију, побољшати прецизност мерења кроз грешка компензацију технологију, и има флексибилни мерење софтвер да схвати за аутоматизацију и висока ефикасност мерна Блејд авијације.

НАНО је прецизност три координата мерење машинско коришћених у Ваздухопловство, Националне одбране, инвентар плесан и производне индустрије као што су аутомобилски резервних делова 3Д мерна. Опремљен је рационално ДМИС мерење софтвер који је сертификовани од стране Немачког ПТБ. Софтвер је ламела тестирање модула. Модул за откривање Блејд подржава обарач и скенирање за откривање режимима, подржава секцију скенирање. То је такође брзо можете израчунати измерених положаја важне параметре сеиива, значајно побољшава откривање прецизност и ефикасност.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил: overseas@cmm-nano.com