Bosh sahifa > Решења > Kontent

ЦММ Мерење - нагибом мерење

Mar 20, 2017

О аутомобилске моторни систем, коса уље рупа и вентил за рупа се често користи структуру. У принципу ова врста структуре има угао са базом обраду. Њихова машинска прецизност је веома висок, игра веома важну улогу у обради мотора. Међутим, како се правилно измери стварну вредност обраду делова, то је био хитан проблем треба рјешавати.

Нагли развој модерне мерне технике, координира машина за мерење су сада у могућности да интелигентно аутоматски мерења. За нагибом, можемо користити ротирајући сонду која може лако измерити у било ком правцу. Међутим, неки од ЦММ употребе мерне главе које се не могу слободно ротацију, мерење обрачуна угла је веома тешко. Али користећи теорију дводимензионална угла ротације, могу да носе на некој обрачун угао посла. Тако да можете надокнадити неадекватности функције сонде, може мерити угао са косим рупе прецизније и тако даље.

微 信 图片 _20170320133831.јпг

Радни комади су постављени насумично у мерној ЦММ простору, врло је вероватно да церадом у простору, који треба да калибрацију, такође је да ротирајућег алата за машине за мерење координатном систему паралелно са деловима референтни оквир, а затим изградити радни-комад координира на радном комаду.

Ако је рад-комад фиксне и на столу, може бити само два тенд оса, само на равни склон једни другима. То значи да постоји јавни оса два координира референтни оквир. Само треба да ротира две осе које управно на осу непроменљивом, чине их имају тенденцију да буду паралелне. Дводимензионална откриће је довољно.


Молимо Вас да нас обавестите ако имате било каква питања или савете

Е-маил: ! Иностранству цмм-нано.цом