Bosh sahifa > Решења > Kontent

ЦММ окружење услови

Aug 24, 2016

Као и координира машину за мерење велике прецизности мерних инструмената, свом окружењу стању могу да утичу на тачност својих мерења у одређеним диплому, тако да би требало да буду гарантовани најбоље услове рада.

1 . температура услов за високу прецизност мерења

1.1 температурном опсегу: 20 ± 2 ℃

1.2 промена температуре: &лт; 0.5 ℃/х; &лт; 1 ℃ / 24х

1.3 температурног успона: &лт; 0.5 ℃/м

1.4 машина је балансирање времена температура: &гт; 48х

Примедба : Прецизност машине ће смањити ако температура не допре до стандардне захтеве.

2 . релативна влажност

Због влаге у радно окружење утиче на апарат у следећа два главна аспекта:

И влага олакшава руст машина делове како би се утиче на радне машине и животу; Ниске влажности олакшава производити статички како би изазвати лош утицај на рад рачунара и контролни систем. Опсег погодне влажности је 45% – 60%.

3 . на иисто

Као статична и прашина никако утиче на мерење машину, дрћи дустпрооф и можете антистатик треба узети у обзир у дизајн површину земље и површина зида.

4 . довод ваздуха

Чист и сува. Њен влага је мање од 15%

Аир потрошње: 50Л/мин

Ваздуљни притисак: 6-10 бара

5 . напајање

АЦ 220В, 50Хз, 2.5 КВА; Требало би да флуктуације напона није велики од 5% од рејтинг напона; Не користи се ЦММ са друге велике снаге електронске уређаје заједно, као што су клима, дуплирања машина, секац, итд. У случају од заједно користећи је од суштинског значаја, молим вас да усвоји изолациони трансформатор или високе фреквенције буке филтера.

6 . основни вибрација услов

Вибрира фреqуенцy ≤ 10Хз амплитуде ≤ 0.5 мм

10 Хз &лт; вибрирају фреqуенцy ≤ 30 Хз амплитуде ≤ 1мм

Вибрира фреквенција &гт; 30 Хз амплитуде ≤ 3μм

7 . луку

Како би се гарантовала ЦММ систем за контролу напајања и пц систем поуздан и стабилан рад, требало би да опремимо ЦММ са системом е независно и поуздано уземљење. Систем за уземљење требало би дизајн према локалним стварног стања и кажњавањем отпор треба да буде испод 4 охм.

Када је геолошка услов лоше, су уземљење уређај би требало усвојити, која је направљена челика поцинковани раван заварена и преливом по терену да заштити себе. Покрет отпора за уземљење требало би испод 4 охм или уземљене уређај треба да буде продужити.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com