Bosh sahifa > Решења > Kontent

Катализаторе индустријског развоја--мост координирате мерна машина (ЦММ)

Aug 08, 2016

Од 1960-тих, индустријска производња је врло брзо развио. Посебно након успона алатних машина, машина, аутомобила, ваздухопловства и електронске индустрије, разне врсте тестирања напредне технологије и инструмената су потребни, па три координата мерна машина која представља 3д технологију за мерење настаје у овом историјском тренутку, и има брз развој и побољшање.

Мерење прецизности традиционални мерне алатке (као што је микрометар кљешта, казаљка блок, итд.) је генерално ниска, која може да се користи у пољу чија опште прецизност није висока. Али за производе високе технологије, посматраних података није задовољна, а кошта људством материјални ресурси за мерење мале сегменте један по један. Појава три координате званично сломио овај тежак проблем.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956 , прва координата светских апарат развијен од стране британске ФЕРРАНТИ компанија, онда након низа побољшање, 1964, швајцарски СИП друштво почиње да користите софтвер за мерење удаљености између тачака, које је почело употребе софтвера мерења. Након брзи развој компјутерске технологије, ЦНЦ ере долази, функција координатом апарат је јачи и мерење прецизност је већа.

Са напретком науке и технологије, функција, прецизност и квалитета три координата мерење машине су постепено побољшала, посебно у истраживање и развој алатних машина, машина, аутомобила, ваздухопловства и разним компликована сегмената производње. У одговору на глобална конкуренција, производна предузећа су такође придаје велики значај за унапређивање маљинске ефикасност и смањили трошкови производње. Међу њима, најважнији је производити високо квалитетне производе. Како би се осигурала величину делова и техничке перформансе сусрет услове, компаније издају строге квалитет управљања. Само под претпоставком да гаранцију високог квалитета производње произвођач је потпуно јасно опстанак и развој.

Три координирати мерна машина са својим високу прецизност, високо флексибилан и одличан дигитални могућност постаје важно средство за осигурање квалитета у модерног дизајна, развоја, производње, прераде и производње.Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com