Bosh sahifa > Решења > Kontent

Апликација обрнутог инжењеринга у производњи калуп

Sep 28, 2016

Радим обрнути дизајн је можда већи изазов од врха ка дну дизајн. Пред дизајна производа, те мора покушај схватити идеју дизајн оригиналног модела, на основу можда ће бити потребно да поправите или да превазиђе недостатке у оригинални модел. На неки начин, обрнути дизајн је такође редизајн процес. Пре покретања дизајн у обрнутом, треба да изврши помне анализе делова, који углавном размотрите следеће тачке:

(1 ) да бисте утврдили укупну мисао о дизајну, изврши систематска анализа модела радног комада. Модел се углавном бити подељени у неколико карактеристика у област закључио је укупни мислио дизајна, и наћи потешкоћа, постићи знам прилично добро у основи.

(2 ) одређују закривљену површински тип основну структуру у облику модел, која је везана за избор одговарајуће дизајн софтвера и посвећености софтверски модули. За површине слободног облика, као што су аутомобил, мотор #39; с спољне и унутрашње декорације, итд., покривање делове обично треба да усвоји згодно корекције кривине и површинском модулу; За основне анализе закривљену површинске сегменте као што су авион, цилиндрични, купасти површину није потребно јер према њиховим мерење података можете оцигледно знате да је авион или цилиндричног површина.

У ствари, неке колоне, испупчена платформа карактерише након што је утврђено да је контура, цела мерење модел ентитет је комбинован са скенирање података генерисана. Требало би да одаберете неки скенирање тачака или линија, чији квалитет су боље.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com