Високе прецизности координата Мерење машина, високо-прецизно Мост ЦММ, висока тачност ЦММ

1.Адванцед и топ машине
2.Инновативе изглед дизајн
3.Уникуе жица пренос патента технологије и компензација температуре систем

Mahsulot detali

Као један од водећих произвођача Кине и добављача високом прецизношћу координира мерне машине , високе прецизности ЦММ , квалитетна ЦММ , висока прецизност ЦММ , квалитетни метрологије алата , високе прецизности мост типа ЦММС, овде се чека свој контакт.

Преглед производа:

Висока прецизност тип креће мост (Краљевски) усвојен са напредним и врх машина, иновативан изглед дизајна. Систем преноса доноси јединствену патентирану технологију, опремљен са савршеним системом контроле и компензације температура систему, даје Роиал серије са одличним перформансама и потенцијалне будуће надоградње. Широко се користи у изради радионице сајта, процес, контрола квалитета, тачност је већа.

Његова главна карактеристика је висока прецизност, висока ефикасност, погодан за већину малих детекцију ворк-комада и реверсе.

parametri:

ТИП

модел

Домет

модел

Домет

модел

Домет

средњи

Роиал7106

700 * 1000 * 600

роиал 9128

900 * 1200 * 800

Роиал9158

900 * 1500 * 800

велики

Роиал121510

1200 * 1500 * 1000

Роиал122010

1200 * 2000 * 1000

Роиал152112

1500 * 2100 * 1200

Карактеристике:

Отворен радни сто са великом мерења оптерећења простора, под условом да поуздано премису заштитни механизам за велике радне комад.

Јединствени пренос жица патента технологије и температурна компензација систем, да систем карактеристике кретања, крутост и тачност су знатно побољшани.

Комбинују стабилност, високе прецизности и дизајна ефикасности да обезбеди корисницима исплатив савршено решење

Технички опис:

1, Метод коначних елемената (ФЕМ, метод коначних елемената)

Усвојити међународни напредни Метод коначних елемената (МКЕ је Метод коначних елемената) је пројектован, користећи математичке метода за приближно стварном физичком моделу су симулиране под разним радним условима, оптимизацијом параметара и шему дизајна, чини грешку модел на минимум и генерирати стабилно решење.

2, у свему усвојила ваздуха лежај

Цела машина доноси окружен ваздух носиве конструкције како би се осигурала прецизност водича у цео пут.

3, Управљачки систем састоји се од јединственим технологије

Пренос жица да би се осигурала грешку мању прати и већу брзину одзива у процесу креће, и у великој мери побољшава динамичке перформансе мерног уређаја, максимално смањује инерцију кретања цији ефекти на прецизност мерења. И упграде традиционални брзине мотора на специјално енкодера мотора.

4, Јединствена патента Дампинг механизам

Док побољша ефекат пригушења, повећава крутост јастучића уређаја, а његова структура је једноставан и поуздан, једноставан за коришћење и са ниским трошковима.

5, температуре-компензована систем

Цела машина усвојен уз накнаду температура система, свака оса има сензор температуре, као и радну комад и мерења простор сви имају сензор температуре, извршити компензацију температуре процеса мерења уз припајање температуре.

6, Клима противтежа

Усвојен је са Европском напредне пнеуматским биланса технологије, суспензија цилиндар како би се избегло кретање дуж осе и сметње између преносног система, побољшање прецизности и дугорочну стабилност мерног уређаја.

7, систем Реадинг

Користећи слот РТЛЦ решетку и тоник за читање главу (његова главна функција је У - Трац ™ референца нула, дугме само притисните аутоматски фазна модулација, јединствени).

8, Управљачки систем

Систем контроле усваја познат искључиво Европа међународно напредну горе-доле дуал рачунара систем контроле, који побољшава поузданост система и анти-ометање капацитета у великој мери.

Опционо глава сонде:

ПХ10М / ПХ10МК + СП25
Моторизована индексирање глава сонде
ПХ20
Пет-оса веза глава сонде


СП80
Скенирање глава сонде
Рево
Велике брзине, висока тачност пет оса скенирање сонда

Селективни Додатна опрема:

Анти-вибратион Цусхион
учвршћење Модел промена Оквир

Квалификације:

Потврда квалитета
ПТБ
калибрација сертификат калибрација сертификат


Дрвени предмети:

general Тип
Вода Отпор Тип


So'rov